CL 523

  • 0.00 KM
  • Bez PDV-a: 0.00 KM
  • Dostupnost:Na lageru
  • Šifra artikla: CL 523Vratna krila izrađena od “Masonite”obloge koja na sebi ima utisnutu texturu drveta kao i stilsku utisnutu kaneluru debljine po 3,2 mm.Unutrašnjost krila pojačana je lameliranom drvenom ramovskom podkonstrukcijom sa karton-saćastom ispunom.Obodi(kantovi)krila dodatno ojačani grund trakom koja ima ulogu u sprečavanju eventualnih deformacija ili pucanja krila vrata. Finalna obrada krila je sa poliuretanskim premazima u tri nanosa u osnovnoj bijeloj boji ili u neko nijansi po Ral-u uz nadoknadu.

Krilo se kači o štok sa tri uvrtne anuba šarke Ø 16 u mesing varijanti ili uz nadoknadu u nikl varijanti,okov je brava na ključ , kvaka (ručka )je u mesingu model Joly 126 italijanskog proizvođaća “FIMET” ili hrom varijanti uz nadoknadu.

Štok (ram) je izrađen takođe od MDF-a(medijapana) finalno obrađen poliuretanskim premazima u tri nanosa; opremljen sa dihtungom za bezšumno i lagano nalijeganje, te pokrivnim lajsnama takođe izrađenim od MDF-a i standardne širine 75mm i profilacije PL001 ili uz nadoknadu profilacija može biti PL002,PL003,PL004.

Napišite komentar

Napišite komentar

    Loše           Dobro